KBB hat 41
LASTİK İŞ yılbaşı

MESUT CAN TUNALI'NIN DA SÖZLEŞMESİ UZATILDI!

SPOR 02.05.2024 - 17:38, Güncelleme: 02.05.2024 - 17:38
 

MESUT CAN TUNALI'NIN DA SÖZLEŞMESİ UZATILDI!

Kocaelispor yönetimi Yusuf Cihat ve Serhat’ın ardından sözleşmesinde opsiyon maddesi bulunan Mesut Can Tunalı’nın mukavelesini de uzattı.

Futbolcu Mesut Can'ın sözleşmesi 2024-25 sezonu sonunda bitecek. Yeşil-Siyahlı takım yetenekli futbolcuyu önceki sezon Belediye Derincespor’dan transfer etmişti.  2.Lig şampiyonluk sezonunda 2’si ilk 11 olmak üzere 12 maçta görev alan Mesut Can, bu sezonun 32.haftasına kadar 3’ü ilk 11 olmak üzere yine 12 maçta süre alabildi. Orta sahada oynayan futbolcunun Yeşil-Siyahlı forma altında bir asisti bulunuyor. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, “Profesyonel futbolcumuz Mesut Can Tunalı'nın sözleşmesinde yer alan uzatım opsiyonu kulübümüz tarafından kullanılmış olup futbolcumuzun sözleşmesi 2024-2025 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır” denildi.
Kocaelispor yönetimi Yusuf Cihat ve Serhat’ın ardından sözleşmesinde opsiyon maddesi bulunan Mesut Can Tunalı’nın mukavelesini de uzattı.

Futbolcu Mesut Can'ın sözleşmesi 2024-25 sezonu sonunda bitecek. Yeşil-Siyahlı takım yetenekli futbolcuyu önceki sezon Belediye Derincespor’dan transfer etmişti.

 2.Lig şampiyonluk sezonunda 2’si ilk 11 olmak üzere 12 maçta görev alan Mesut Can, bu sezonun 32.haftasına kadar 3’ü ilk 11 olmak üzere yine 12 maçta süre alabildi. Orta sahada oynayan futbolcunun Yeşil-Siyahlı forma altında bir asisti bulunuyor. Kulüpten yapılan bilgilendirmede, “Profesyonel futbolcumuz Mesut Can Tunalı'nın sözleşmesinde yer alan uzatım opsiyonu kulübümüz tarafından kullanılmış olup futbolcumuzun sözleşmesi 2024-2025 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.