LASTİK İŞ havuz

AHŞAP HEYKELİN BEBEĞİNİ ÇALDILAR

YAŞAM 12.09.2024 - 21:16, Güncelleme: 12.09.2024 - 21:21
 

AHŞAP HEYKELİN BEBEĞİNİ ÇALDILAR

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan ahşap heykellere verilen zarar, duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor

Değirmendere’de, 1993 yılından bu yana yapılan Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu kapsamında, beldeye oldukça güzel eserler kazandırıldı ve bu eserler, Değirmendere Çınarlık Meydanı ve sahil şeridinde birçok noktada sergileniyor.  BEBEĞİ ÇALDILAR Değirmendere’nin sembolü olan ahşap heykellere kendini bilmezler tarafından zarar veriliyor. Meydandaki sahilde duran bayan heykelin kucağında duran bebeğini çaldılar. ZİYA’NIN KOLU YİNE KESİLDİ Değirmendere Çınarlık Meydanı adete elini başıan koymuş denizi seyreden heykele vatandaşlar Ziya adını takmıştı. Daha öncde kolu koparılan ve belediye tarafından tamiri yapılarak yeniden yerine konulan Ziya’nın yeniden kolunu kırdılar.  Bu durum ise birçok vatandaşın tepkisini çekiyor.  
Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan ahşap heykellere verilen zarar, duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor

Değirmendere’de, 1993 yılından bu yana yapılan Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu kapsamında, beldeye oldukça güzel eserler kazandırıldı ve bu eserler, Değirmendere Çınarlık Meydanı ve sahil şeridinde birçok noktada sergileniyor. 

BEBEĞİ ÇALDILAR

Değirmendere’nin sembolü olan ahşap heykellere kendini bilmezler tarafından zarar veriliyor. Meydandaki sahilde duran bayan heykelin kucağında duran bebeğini çaldılar.

ZİYA’NIN KOLU YİNE KESİLDİ

Değirmendere Çınarlık Meydanı adete elini başıan koymuş denizi seyreden heykele vatandaşlar Ziya adını takmıştı. Daha öncde kolu koparılan ve belediye tarafından tamiri yapılarak yeniden yerine konulan Ziya’nın yeniden kolunu kırdılar.  Bu durum ise birçok vatandaşın tepkisini çekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.