KARTEPE BELEDİYESİ YOĞUN KAR YAĞIŞINA KARŞI TEYAKKUZDA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısıyla başlayan kar yağışı kapsamında Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kar Timleri’ni hızlı bir şekilde sahaya yönlendirdi.
EKİPLER GÖREV YERLERİNDE
Kartepe Belediyesi’ne bağlı olarak karla mücadelede görev alan Kar Timi, toplamda 50 personel ve geniş bir araç filosuyla ulaşımın kesintisiz devam etmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, 4 adet tuz serici ve küreme bıçaklı kamyon, 2 adet küreme bıçaklı kamyon, 5 adet kamyon, 3 adet mini tuz serici, 25 adet kazıcı yükleyici, 1 adet yükleyici kepçe ve 2 adet grayder aktif olarak görev alıyor.
GECE-GÜNDÜZ GÖREV BAŞINDA
Kartepe Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı bölgelerinde görev yapmaya başladı. 1. Bölge Derbent Turizm Dağ Yolu, 2. Bölge Maşukiye, Derbent, Şirinsulhiye, Nusretiye ve Balaban, 3. Bölge Acısu, 4. Bölge Suadiye, Çepni, Şefkatiye, Karatepe, Arslanbey, Ataşehir ve Rahmiye, 5. Bölge Fatih Sultan Mehmet, Yeşilkent, Köseköy, Hacıhalim, İstasyon ve Tepecik, 6. Bölge Emekevler, Bahçelievler, Ataevler ve Sarımeşe, 7. Bölge Dumlupınar, Ertuğrulgazi, Uzunbey ve Eşme ile 8. Bölge Ketenciler, İbrikdere, Uzuntarla ve Eşme hatlarında çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelindeki yollar ve köy bağlantı güzergahlarının açık kalmasını sağlayan ekipler, kar yağışlarından halkın etkilenmemesi için gece gündüz görev başında olacak.