LASTİK İŞ havuz

BAŞHEKİM ÇARDAK 'ESKİ BİNADA POLİKLİNİKLER HİZMETE DEVAM EDECEK''

SAĞLIK 13.09.2024 - 11:17, Güncelleme: 13.09.2024 - 20:07
 

BAŞHEKİM ÇARDAK 'ESKİ BİNADA POLİKLİNİKLER HİZMETE DEVAM EDECEK''

Yaklaşık 10 yıllık inşat serüveninin ardından geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı yeni hastane binası hizmet vermeye başladı. Sadece Gölcük değil çevre ilçelerden de yoğun talep gören hastanenin Başhekimi Op.Dr. Aziz Çardak, yeni bina ile bölge halkına çok daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

Gazetemizin Genel yayın Yönetmeni Ersin Akboyun’un ziyaret ettiği hastanede ekikliği olan kardiyoloji ile ilgii de çalışma yaptıklarını söyledi. ESKİ BİNADA POLİKLİNİKLER HİZMETE DEVAM EDİYOR Hastanenin taşınmasından sonra yarı atıl hale gelen eski hastane de poliklinik hizmetinin devam edecğinin altını çizen Op.Dr. Aziz Çakmak  “Eski binamızda 6 polikliniğimiz hizmete devam ediyor. Doktor sayımız çoğaldıkça poliklinik sayımızda artacak. Eski binada yıkılacak ve tadilat olacak binalarımız var. Diş hastanemizi de tadilatlar bittikten sonra eski binaya taşıyacağız. O bölgede yaşayan hastalarımızda mağdur olmayacaklar.  272 YATAK VE 9 AMELİYATHANE Yeni hastane ile ilgili de bilgi veren Op.Dr. Aziz Çardak şunları söyledi “ “Yeni hastanemizde 272 hasta yatağına sahip. 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere toplam 9 ameliyathanenin olduğu hastanede 28’i erişkin, 7’si çocuk olmak üzere toplam 32 yoğun bakım ünitesi bulunuyor. Erişkin ve çocuk acillerinin ayrı olduğu hastanede aynı zamanda tam teşekkülü bir çocuk polikliniği de bulunuyor. Hastanede 26 yataklı diyaliz ünitesi, 71 poliklinik, 4 adet tek kişilik doğum odası ve hiperbarik ünitesi bulunuyor. Onkoloji servisimiz yok. Kalp’de anjiyo için Şehir hastanesine yönlendiriyoruz. Kalple ilgilide yeni çalışma yapıyoruz. Kalp hastalarımızda burada tedavi olabilecekler. Emar (MR) eski binada kaldı. Onun için bir alan yapılıyor. Bina tamamlandığında Emar (MR)  da yeni binada olacak. OTOPARK SORUNU YOK 2 bodrum kat, zemin ve zemin üzeri 5 kattan oluşan hastanede aynı zamanda katlı otopark da inşa edildi. 3 kattan oluşan otopark 225 araç kapasiteli. Kapalı otopark dışında hastane bahçesinde 275 araçlık açık otopark da bulunuyor. Toplam 500 araçlık otoparka sahip olan hastanede gelen hasta yakınlarının otopark sorunu da olmayacak.
Yaklaşık 10 yıllık inşat serüveninin ardından geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı yeni hastane binası hizmet vermeye başladı. Sadece Gölcük değil çevre ilçelerden de yoğun talep gören hastanenin Başhekimi Op.Dr. Aziz Çardak, yeni bina ile bölge halkına çok daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

Gazetemizin Genel yayın Yönetmeni Ersin Akboyun’un ziyaret ettiği hastanede ekikliği olan kardiyoloji ile ilgii de çalışma yaptıklarını söyledi.

ESKİ BİNADA POLİKLİNİKLER HİZMETE DEVAM EDİYOR

Hastanenin taşınmasından sonra yarı atıl hale gelen eski hastane de poliklinik hizmetinin devam edecğinin altını çizen Op.Dr. Aziz Çakmak  “Eski binamızda 6 polikliniğimiz hizmete devam ediyor. Doktor sayımız çoğaldıkça poliklinik sayımızda artacak. Eski binada yıkılacak ve tadilat olacak binalarımız var. Diş hastanemizi de tadilatlar bittikten sonra eski binaya taşıyacağız. O bölgede yaşayan hastalarımızda mağdur olmayacaklar. 

272 YATAK VE 9 AMELİYATHANE

Yeni hastane ile ilgili de bilgi veren Op.Dr. Aziz Çardak şunları söyledi
“ “Yeni hastanemizde 272 hasta yatağına sahip. 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere toplam 9 ameliyathanenin olduğu hastanede 28’i erişkin, 7’si çocuk olmak üzere toplam 32 yoğun bakım ünitesi bulunuyor. Erişkin ve çocuk acillerinin ayrı olduğu hastanede aynı zamanda tam teşekkülü bir çocuk polikliniği de bulunuyor. Hastanede 26 yataklı diyaliz ünitesi, 71 poliklinik, 4 adet tek kişilik doğum odası ve hiperbarik ünitesi bulunuyor. Onkoloji servisimiz yok. Kalp’de anjiyo için Şehir hastanesine yönlendiriyoruz. Kalple ilgilide yeni çalışma yapıyoruz. Kalp hastalarımızda burada tedavi olabilecekler. Emar (MR) eski binada kaldı. Onun için bir alan yapılıyor. Bina tamamlandığında Emar (MR)  da yeni binada olacak.

OTOPARK SORUNU YOK
2 bodrum kat, zemin ve zemin üzeri 5 kattan oluşan hastanede aynı zamanda katlı otopark da inşa edildi. 3 kattan oluşan otopark 225 araç kapasiteli. Kapalı otopark dışında hastane bahçesinde 275 araçlık açık otopark da bulunuyor. Toplam 500 araçlık otoparka sahip olan hastanede gelen hasta yakınlarının otopark sorunu da olmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.