LASTİK İŞ havuz

BAŞİSKELE BELEDİYE SPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

SPOR 06.09.2024 - 16:42, Güncelleme: 06.09.2024 - 16:42
 

BAŞİSKELE BELEDİYE SPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Kocaeli Süper Amatör Ligi ekiplerinden Başiskele Belediye Spor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

2024-2025 Futbol Sezonu’nda Kocaeli Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan Başiskele Belediye Spor, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda ilk antrenmanını yaptı.  Yeni sezona genç, dinamik ve tecrübeli bir kadro kuran Kırmızı Beyazlı takım, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme hedefiyle yeni sezona başladı.   Başarılı Teknik Direktör Metin Erol yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Başiskele Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Tunçay ve yönetimi de takip etti. BAŞKAN TUNÇAY: HEDEF BAL LİGİ Antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Serdar Tunçay, kulübün beklentilerini ve hedeflerini sporculara iletti. Başiskeleli futbolseverlerin yeni sezonu merakla beklediğini söyleyen Tunçay, “Yeni sezonda hedefimiz Bölgesel Amatör kategorisine yükselmek. Metin Hocamız, teknik ekibimiz ve futbolcularımız bir üst lige çıkma heyecanını bizlere yaşatmak için ellerinden geleni yaparak inşallah bizleri gururlandıracaklar. Çok çalışarak taraftarımıza güzel oyun sergileyecek, rakiplerimizle centilmence mücadele ederek alnımızın teriyle maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Takımımızın sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inancımız tam. Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerime yeni sezonda başarılar diliyorum.  Yeni sezonun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. BAŞKAN M. YASİN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR Serdar Tunçay Başiskele’deki her bir amatör spor kulübüne değer veren, kulüplere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye de teşekkür ederek şunları söyledi: “Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, her sezon öncesi olduğu gibi bu yeni sezon öncesi de bizlere yardımlarını esirgemedi. İlçemizdeki 15 amatör spor kulübüne maçlarda ve antrenmanlarda kullanılmak üzere çeşitli spor malzemeleri hediye etti. Başkanımız bizim her zaman yanımızda ve en büyük destekçimiz. Yaptığı tüm maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkanımız Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her alanda güzel işler yapılan ilçemizde bizler de elimizden geldiğince sahada güzel futbol oynayarak güzel işler yapmak istiyoruz. Yağmur çamur demeden takımımıza tribünlerden destek veren Başiskeleli sporseverlere ve taraftarlarımıza da güzel futbol izletmek için çok çalışacağız.”
Kocaeli Süper Amatör Ligi ekiplerinden Başiskele Belediye Spor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

2024-2025 Futbol Sezonu’nda Kocaeli Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan Başiskele Belediye Spor, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda ilk antrenmanını yaptı.  Yeni sezona genç, dinamik ve tecrübeli bir kadro kuran Kırmızı Beyazlı takım, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme hedefiyle yeni sezona başladı.  

Başarılı Teknik Direktör Metin Erol yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Başiskele Belediye Spor Kulübü Başkanı Serdar Tunçay ve yönetimi de takip etti.

BAŞKAN TUNÇAY: HEDEF BAL LİGİ

Antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Serdar Tunçay, kulübün beklentilerini ve hedeflerini sporculara iletti.

Başiskeleli futbolseverlerin yeni sezonu merakla beklediğini söyleyen Tunçay, “Yeni sezonda hedefimiz Bölgesel Amatör kategorisine yükselmek. Metin Hocamız, teknik ekibimiz ve futbolcularımız bir üst lige çıkma heyecanını bizlere yaşatmak için ellerinden geleni yaparak inşallah bizleri gururlandıracaklar. Çok çalışarak taraftarımıza güzel oyun sergileyecek, rakiplerimizle centilmence mücadele ederek alnımızın teriyle maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Takımımızın sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inancımız tam. Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerime yeni sezonda başarılar diliyorum.  Yeni sezonun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

BAŞKAN M. YASİN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Serdar Tunçay Başiskele’deki her bir amatör spor kulübüne değer veren, kulüplere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye de teşekkür ederek şunları söyledi:

“Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, her sezon öncesi olduğu gibi bu yeni sezon öncesi de bizlere yardımlarını esirgemedi. İlçemizdeki 15 amatör spor kulübüne maçlarda ve antrenmanlarda kullanılmak üzere çeşitli spor malzemeleri hediye etti. Başkanımız bizim her zaman yanımızda ve en büyük destekçimiz. Yaptığı tüm maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkanımız Yasin Özlü’ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her alanda güzel işler yapılan ilçemizde bizler de elimizden geldiğince sahada güzel futbol oynayarak güzel işler yapmak istiyoruz. Yağmur çamur demeden takımımıza tribünlerden destek veren Başiskeleli sporseverlere ve taraftarlarımıza da güzel futbol izletmek için çok çalışacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.