LASTİK İŞ havuz

BAŞİSKELE SAHİLİ'NDE ÇEYREK FİNAL COŞKUSU

SPOR 03.07.2024 - 12:05, Güncelleme: 03.07.2024 - 12:05
 

BAŞİSKELE SAHİLİ'NDE ÇEYREK FİNAL COŞKUSU

A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maçın coşkusunu, Başiskele Sahili’nde kurulan dev ekran önünde yaşadılar.

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024 maçları büyük heyecana sahne olmaya devam ederken, A Millilerimizin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesi Başiskele halkını büyük bir sevince boğdu. Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele Sahili Kaykay Pisti yanına kurulan dev ekran önünde bir araya gelen futbolseverler, A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile karşılaştığı maçı büyük bir coşku ve heyecanla takip ettiler.   MAÇA YOĞUN İLGİ   Başiskeleli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Türkiye-Avusturya maçını, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de hemşehrileriyle birlikte izledi.    A Milli Futbol Takımımız için tek yürek olan Başiskeleliler, kırmızı-beyaz formalar ve Türk bayrakları ile alanı hıncahınç doldurdu. Büyük bir heyecan ve coşkuyla maçı takip eden 7’den 77’ye tüm vatandaşlar, 2-1’lik galibiyet sonrası çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın başarısını hep birlikte kutladı.   ÇEYREK FİNAL MAÇI DA DEV EKRANDA   Çeyrek finalde Hollanda ile 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de karşılaşacak A Millilerimizin maçını Başiskeleliler, hava şartlarının müsait olması durumunda yine dev ekranda aynı yerde takip edebilecek.
A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maçın coşkusunu, Başiskele Sahili’nde kurulan dev ekran önünde yaşadılar.

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024 maçları büyük heyecana sahne olmaya devam ederken, A Millilerimizin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesi Başiskele halkını büyük bir sevince boğdu. Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele Sahili Kaykay Pisti yanına kurulan dev ekran önünde bir araya gelen futbolseverler, A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile karşılaştığı maçı büyük bir coşku ve heyecanla takip ettiler.

 

MAÇA YOĞUN İLGİ

 

Başiskeleli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Türkiye-Avusturya maçını, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de hemşehrileriyle birlikte izledi. 

 

A Milli Futbol Takımımız için tek yürek olan Başiskeleliler, kırmızı-beyaz formalar ve Türk bayrakları ile alanı hıncahınç doldurdu. Büyük bir heyecan ve coşkuyla maçı takip eden 7’den 77’ye tüm vatandaşlar, 2-1’lik galibiyet sonrası çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın başarısını hep birlikte kutladı.

 

ÇEYREK FİNAL MAÇI DA DEV EKRANDA

 

Çeyrek finalde Hollanda ile 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de karşılaşacak A Millilerimizin maçını Başiskeleliler, hava şartlarının müsait olması durumunda yine dev ekranda aynı yerde takip edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.