LASTİK İŞ havuz

BAŞİSKELE'DE 15 TEMMUZ KAHRAMANLIK RUHU

YAŞAM 17.07.2024 - 17:04, Güncelleme: 17.07.2024 - 17:04
 

BAŞİSKELE'DE 15 TEMMUZ KAHRAMANLIK RUHU

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimine karşı aziz Türk milletimizin milli iradeye sahip çıkmasıyla kazanılan destansı zaferin 8. yıl dönümü dolayısıyla Başiskele’de Türkülerle 15 Temmuz Kahramanlık Ruhu programı düzenlendi.

Başiskele Belediyesi tarafından dün akşam Başiskele Sahili’nde “Türkülerle 15 Temmuz Kahramanlık Ruhu” programıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü hep birlikte kutlanırken şehitlerimiz rahmetle, gazilerimiz minnetle anıldı.   YOĞUN KATILIM   Güzel bir yaz akşamında gerçekleştirilen programa Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ferhat Solakoğlu, muhtarlar ve çok sayıda genç yaşlı vatandaşlar katılım gösterdi.   BAŞİSKELE SAHİLİ’NDE TASAVVUF ESİNTİSİ   Meşk-i Âlâ Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nun sela okumasıyla başlayan program, şehit ve gazilerimize saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve kasidelerle tasavvuf esintisi yaşanan programda Çanakkale Zaferi’ni ve 15 Temmuz Destanı’nı konu edinen kısa bir tiyatro gösterisi yapıldı.   KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ VE ŞİİRLERİYLE DUYGU DOLU ANLAR   Tiyatro gösterisinin ardından Başiskele Belediyesi Müzik Okulları Eğitmenleri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu sahne aldı. Canlı performanslarıyla seslendirdikleri türküler ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdussamed Yaylı’nın okuduğu şiirler, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatırken kahramanlık ruhunu aşıladı. Başiskele’de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü hep birlikte kutlanırken başta 15 Temmuz şehit ve gazileri başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimiz rahmet ve minnetle anıldı.   BAŞARILI SPORCULARA MADALYA   Katılımcıların büyük beğenisini toplayan programda Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle düzenlene çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren başarılı öğrencilere sahnede madalyaları da takdim edildi.
15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimine karşı aziz Türk milletimizin milli iradeye sahip çıkmasıyla kazanılan destansı zaferin 8. yıl dönümü dolayısıyla Başiskele’de Türkülerle 15 Temmuz Kahramanlık Ruhu programı düzenlendi.

Başiskele Belediyesi tarafından dün akşam Başiskele Sahili’nde “Türkülerle 15 Temmuz Kahramanlık Ruhu” programıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü hep birlikte kutlanırken şehitlerimiz rahmetle, gazilerimiz minnetle anıldı.

 

YOĞUN KATILIM

 

Güzel bir yaz akşamında gerçekleştirilen programa Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ferhat Solakoğlu, muhtarlar ve çok sayıda genç yaşlı vatandaşlar katılım gösterdi.

 

BAŞİSKELE SAHİLİ’NDE TASAVVUF ESİNTİSİ

 

Meşk-i Âlâ Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nun sela okumasıyla başlayan program, şehit ve gazilerimize saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti. Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve kasidelerle tasavvuf esintisi yaşanan programda Çanakkale Zaferi’ni ve 15 Temmuz Destanı’nı konu edinen kısa bir tiyatro gösterisi yapıldı.

 

KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ VE ŞİİRLERİYLE DUYGU DOLU ANLAR

 

Tiyatro gösterisinin ardından Başiskele Belediyesi Müzik Okulları Eğitmenleri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu sahne aldı. Canlı performanslarıyla seslendirdikleri türküler ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdussamed Yaylı’nın okuduğu şiirler, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatırken kahramanlık ruhunu aşıladı. Başiskele’de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü hep birlikte kutlanırken başta 15 Temmuz şehit ve gazileri başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

 

BAŞARILI SPORCULARA MADALYA

 

Katılımcıların büyük beğenisini toplayan programda Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle düzenlene çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren başarılı öğrencilere sahnede madalyaları da takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.