LASTİK İŞ havuz

BAŞİSKELE'DE EĞİTİMCİLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ

GÜNDEM 17.10.2024 - 08:01, Güncelleme: 17.10.2024 - 08:01
 

BAŞİSKELE'DE EĞİTİMCİLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ

Başiskele Belediyesi, toplumda sıfır atık, geri dönüşüm ve iklim değişikliği konularında farkındalık oluşturacak eğitimlerine devam ediyor.

Daha yaşanabilir, sağlıklı ve temiz bir Başisekele için hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediyesi, sıfır atık seferberliği kapsamında yürütülen atık yönetimi hizmetleri hakkında eğitimcilere yönelik bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden sıfır atıkla ilgili personel ve ilçe genelindeki okullarda görev alan müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.   Başiskele Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdür Vekili Ahu Uğurlu Galip’in sunumuyla ilçedeki eğitimcilere iklim değişikliği, sıfır atık, belediyenin atık yönetimi hizmetleri hakkında bilgiler verildi. Kentte geri dönüşüm oranlarını artırarak doğal kaynakların korunması, değerlendirilebilir atıkların depolama alanlarına gitmesinin önlenmesi, atıkların kaynağından ayrıştırılması ve azaltılması, çevre kirliliğinin en aza indirgenmesinin önemine vurgu yapıldı.   Başiskele Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün eğitimleri önümüzdeki hafta itibari ile okullarda da öğrencilere yönelik devam edecek.  
Başiskele Belediyesi, toplumda sıfır atık, geri dönüşüm ve iklim değişikliği konularında farkındalık oluşturacak eğitimlerine devam ediyor.

Daha yaşanabilir, sağlıklı ve temiz bir Başisekele için hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediyesi, sıfır atık seferberliği kapsamında yürütülen atık yönetimi hizmetleri hakkında eğitimcilere yönelik bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden sıfır atıkla ilgili personel ve ilçe genelindeki okullarda görev alan müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.

 

Başiskele Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdür Vekili Ahu Uğurlu Galip’in sunumuyla ilçedeki eğitimcilere iklim değişikliği, sıfır atık, belediyenin atık yönetimi hizmetleri hakkında bilgiler verildi. Kentte geri dönüşüm oranlarını artırarak doğal kaynakların korunması, değerlendirilebilir atıkların depolama alanlarına gitmesinin önlenmesi, atıkların kaynağından ayrıştırılması ve azaltılması, çevre kirliliğinin en aza indirgenmesinin önemine vurgu yapıldı.

 

Başiskele Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün eğitimleri önümüzdeki hafta itibari ile okullarda da öğrencilere yönelik devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.