LASTİK İŞ havuz

BAŞİSKELE'DE SPOR SAHALARINA BAKIM VE ONARIM

SPOR 22.10.2024 - 10:06, Güncelleme: 22.10.2024 - 10:06
 

BAŞİSKELE'DE SPOR SAHALARINA BAKIM VE ONARIM

Başiskele Belediyesi, kent genelindeki spor sahalarının bakım ve onarımlarını yaparak gençlerin daha güvenle kesintisiz spor yapmalarını sağlıyor.

Geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük önem veren Başiskele Belediyesi,  kent genelinde yeni spor alanları inşa ederek sporu genele yayarken hem de mevcut tesislerin bakım ve onarımını yaparak, vatandaşların gönül rahatlığı ve güvenle spor yapabilmelerini sağlıyor. Ekipler son olarak Kullar Yakacık Parkı’nda yer alan ve gençlerin de yoğun olarak kullandığı futbol sahasının bakım ve onarımını gerçekleştirdiler.   Sahaların deforme olan tellerinden halı zeminine kadar sorun olan yerlerin yenilenmesi, kale direklerinin ve saha demirlerinin boyama işlemleri tek tek yapılıyor.
Başiskele Belediyesi, kent genelindeki spor sahalarının bakım ve onarımlarını yaparak gençlerin daha güvenle kesintisiz spor yapmalarını sağlıyor.

Geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük önem veren Başiskele Belediyesi,  kent genelinde yeni spor alanları inşa ederek sporu genele yayarken hem de mevcut tesislerin bakım ve onarımını yaparak, vatandaşların gönül rahatlığı ve güvenle spor yapabilmelerini sağlıyor. Ekipler son olarak Kullar Yakacık Parkı’nda yer alan ve gençlerin de yoğun olarak kullandığı futbol sahasının bakım ve onarımını gerçekleştirdiler.

 

Sahaların deforme olan tellerinden halı zeminine kadar sorun olan yerlerin yenilenmesi, kale direklerinin ve saha demirlerinin boyama işlemleri tek tek yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.