LASTİK İŞ havuz

"BAŞİSKELE'MİZİ YARINLARA TAŞIYACAĞIZ"

GÜNDEM 20.07.2024 - 09:38, Güncelleme: 20.07.2024 - 09:38
 

"BAŞİSKELE'MİZİ YARINLARA TAŞIYACAĞIZ"

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hep birlikte uyum içinde çalışarak Başiskele’de güzel işlere imza attığı muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisleri Antik Köfte Kafe ve Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, başkan yardımcıları, müdürler ve 37 mahallenin muhtarı katılım gösterdi. Demokrasinin mihenk taşlarından olan, belediye ve vatandaş arasında önemli bir köprü kuran mahalle muhtarlarıyla istişarelerini her fırsatta sürdüren Başkan Özlü, yeni dönemde mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda muhtarlar da tek tek söz alarak Başkan M. Yasin Özlü’ye mahallelerindeki talep, öneri ve istekleri Başkan M. Yasin Özlü’ye ilettiler.       BAŞİSKELE’DE ORTAK AKIL VE YÖNETİŞİM ANLAYIŞI   Geçen 5 yılda Başiskele’yi uyum içinde yöneterek kentte güzel işler yaptıklarını vurgulayan Başkan Özlü, “Ortak akıl ve yönetişim anlayışımız doğrultusunda, muhtarlarımızdan gelen talepleri dikkate alarak Başiskeleli hemşehrilerimizin hayatına dokunacak önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Başiskele'mizi daha güzel yarınlara taşımak için 5 yıl daha hep birlikte canla başla çalışacağız.” diye konuştu.  
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hep birlikte uyum içinde çalışarak Başiskele’de güzel işlere imza attığı muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisleri Antik Köfte Kafe ve Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, başkan yardımcıları, müdürler ve 37 mahallenin muhtarı katılım gösterdi. Demokrasinin mihenk taşlarından olan, belediye ve vatandaş arasında önemli bir köprü kuran mahalle muhtarlarıyla istişarelerini her fırsatta sürdüren Başkan Özlü, yeni dönemde mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda muhtarlar da tek tek söz alarak Başkan M. Yasin Özlü’ye mahallelerindeki talep, öneri ve istekleri Başkan M. Yasin Özlü’ye ilettiler.    

 

BAŞİSKELE’DE ORTAK AKIL VE YÖNETİŞİM ANLAYIŞI

 

Geçen 5 yılda Başiskele’yi uyum içinde yöneterek kentte güzel işler yaptıklarını vurgulayan Başkan Özlü, “Ortak akıl ve yönetişim anlayışımız doğrultusunda, muhtarlarımızdan gelen talepleri dikkate alarak Başiskeleli hemşehrilerimizin hayatına dokunacak önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Başiskele'mizi daha güzel yarınlara taşımak için 5 yıl daha hep birlikte canla başla çalışacağız.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.