LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ''OFİSİMDE 15 YILDIR AYNI MOBİLYA DURUYOR.İHTİYAÇ OLMAYAN HİÇ BİR ŞEY ALINMIYOR''

KOCAELİ 22.04.2024 - 03:19, Güncelleme: 22.04.2024 - 03:22
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ''OFİSİMDE 15 YILDIR AYNI MOBİLYA DURUYOR.İHTİYAÇ OLMAYAN HİÇ BİR ŞEY ALINMIYOR''

Yeni dönemin ilk Büyükşehir Meclisi’nde CHP’nin ‘tasarruf’ talebine Tahir Büyükakın cevap verdi. Büyükakın, “Ofisimde 15 yıldır aynı mobilya duruyor. İhtiyaç olmayan hiçbir şey alınmıyor” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni dönem ilk toplantısı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis’in açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Yeni dönemde Meclisimizde alınacak kararların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Meclis toplantısında CHP, meclis toplantılarının canlı yayınlanmasına dair teklifi sundu. Önergeye cevap veren Büyükakın, canlı yayınla ilgili çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. iİHTİYAÇ OLMAYAN BİR ŞEY ALINMIYOR” Paşa’ya cevap veren Tahir Büyükakın, “Kiralamaların önemli bir kısmı fuar alanındaki çalışma ile alakalı. Daireler başka bir alana taşınmak zorunda kaldılar. Onlar taşındığında bu kiralamalar ortadan kalkacak. Ofisimde 15 yıldır aynı mobilya duruyor. İhtiyaç olmayan hiçbir şey alınmıyor. Çadır kiralamaları mecburen deprem bölgesinde yapıldı. Olağanüstü bir durumdu. Diğerleri de kitap fuarı gibi bir organizasyonlar. Çadır alalım diye düşündük ama büyük bir çadır kullanılmadığı zaman depoda bozulacak” ifadelerini kullandı.  
Yeni dönemin ilk Büyükşehir Meclisi’nde CHP’nin ‘tasarruf’ talebine Tahir Büyükakın cevap verdi. Büyükakın, “Ofisimde 15 yıldır aynı mobilya duruyor. İhtiyaç olmayan hiçbir şey alınmıyor” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni dönem ilk toplantısı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis’in açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Yeni dönemde Meclisimizde alınacak kararların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Meclis toplantısında CHP, meclis toplantılarının canlı yayınlanmasına dair teklifi sundu. Önergeye cevap veren Büyükakın, canlı yayınla ilgili çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

iİHTİYAÇ OLMAYAN BİR ŞEY ALINMIYOR”

Paşa’ya cevap veren Tahir Büyükakın, “Kiralamaların önemli bir kısmı fuar alanındaki çalışma ile alakalı. Daireler başka bir alana taşınmak zorunda kaldılar. Onlar taşındığında bu kiralamalar ortadan kalkacak. Ofisimde 15 yıldır aynı mobilya duruyor. İhtiyaç olmayan hiçbir şey alınmıyor. Çadır kiralamaları mecburen deprem bölgesinde yapıldı. Olağanüstü bir durumdu. Diğerleri de kitap fuarı gibi bir organizasyonlar. Çadır alalım diye düşündük ama büyük bir çadır kullanılmadığı zaman depoda bozulacak” ifadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.