LASTİK İŞ havuz

BAŞKAN SEZER HEMŞEHRİLERİ İLE İÇ İÇE

YAŞAM 24.07.2024 - 11:39, Güncelleme: 24.07.2024 - 11:39
 

BAŞKAN SEZER HEMŞEHRİLERİ İLE İÇ İÇE

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hac farizasını yerine getiren hemşehrilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, her fırsatta ilçe halkı ile bir araya gelerek hasbihal etmeye özen gösteriyor. Kurumdaki görevleri haricindeki her boş zamanını hemşehrileri ile geçiren Başkan Sezer, hac farizasını yerine getiren ve tedavi gören hemşehrilerini ziyaret etti. Başkan Sezer ziyaretler kapsamında geçirdikleri rahatsızlık sonrasında tedavi gören Harun Gencer, Kadem Yüksel ile hac görevini tamamlayan Recep Kurt, Şaban Gürel, İsmail Gür, Turan Ablak, Handan Kılıç ve Mustafa Uyar'ın hanelerine konuk oldu.   GÜLER YÜZ HOŞ SOHBET Ziyaretlerde hastalara geçmiş olsun dileklerini, hac farizasını yerine getiren hemşehrilerine de hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Sezer’e Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner eşlik etti. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Gölcüklüler ise güler yüzlü hoş sohbetleri için Başkan Sezer’e teşekkür ettiler.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hac farizasını yerine getiren hemşehrilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, her fırsatta ilçe halkı ile bir araya gelerek hasbihal etmeye özen gösteriyor. Kurumdaki görevleri haricindeki her boş zamanını hemşehrileri ile geçiren Başkan Sezer, hac farizasını yerine getiren ve tedavi gören hemşehrilerini ziyaret etti. Başkan Sezer ziyaretler kapsamında geçirdikleri rahatsızlık sonrasında tedavi gören Harun Gencer, Kadem Yüksel ile hac görevini tamamlayan Recep Kurt, Şaban Gürel, İsmail Gür, Turan Ablak, Handan Kılıç ve Mustafa Uyar'ın hanelerine konuk oldu.

 

GÜLER YÜZ HOŞ SOHBET

Ziyaretlerde hastalara geçmiş olsun dileklerini, hac farizasını yerine getiren hemşehrilerine de hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Sezer’e Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner eşlik etti. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Gölcüklüler ise güler yüzlü hoş sohbetleri için Başkan Sezer’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.