LASTİK İŞ havuz

BAŞKAN SEZER “İLK BEBEK” HEYECANINA ORTAK OLDU

YAŞAM 10.09.2024 - 16:46, Güncelleme: 10.09.2024 - 20:40
 

BAŞKAN SEZER “İLK BEBEK” HEYECANINA ORTAK OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hafta sonu açılışı yapılan, 9 Eylül’de de resmen faaliyete geçen, Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde, ilk bebek dünyaya geldi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni binasında ilk bebek doğumu gerçekleştirildi. Güfer ve Mehmet Aslan çiftinin, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen “Kurutuluş” adını verdikleri erkek bebek, hastanede heyecana neden olurken, ayrıca da ilgi odağı oldu. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de, Kurtuluş bebeği ve ailesini kaldıkları oda da ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu. Aslan ailesi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. KURTULUŞ BEBEĞE DUA ETTİ Ziyarette konuşan Başkan Sezer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hafta sonu açılışı yapılan Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde, ilk bebek dünyaya geldi. Güfer ve Mehmet Aslan ailesi ve Kurtuluş adını verdikleri bebeği, ziyaret ederek heyecanlarına ortak olduk. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ömürlü ve vatana millete hayırlı bir evlat olsun” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hafta sonu açılışı yapılan, 9 Eylül’de de resmen faaliyete geçen, Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde, ilk bebek dünyaya geldi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni binasında ilk bebek doğumu gerçekleştirildi. Güfer ve Mehmet Aslan çiftinin, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen “Kurutuluş” adını verdikleri erkek bebek, hastanede heyecana neden olurken, ayrıca da ilgi odağı oldu. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de, Kurtuluş bebeği ve ailesini kaldıkları oda da ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu. Aslan ailesi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler.

KURTULUŞ BEBEĞE DUA ETTİ

Ziyarette konuşan Başkan Sezer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hafta sonu açılışı yapılan Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde, ilk bebek dünyaya geldi. Güfer ve Mehmet Aslan ailesi ve Kurtuluş adını verdikleri bebeği, ziyaret ederek heyecanlarına ortak olduk. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, uzun ömürlü ve vatana millete hayırlı bir evlat olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.