LASTİK İŞ havuz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DEĞİRMENDERE'YE HASTANE AÇILIŞINA GELİYOR

SAĞLIK 04.09.2024 - 15:41, Güncelleme: 05.09.2024 - 09:41
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DEĞİRMENDERE'YE HASTANE AÇILIŞINA GELİYOR

Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin 7 Eylül Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile hizmete açılacak.

‘AÇILIŞIMIZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİ’ AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “Dünyada sağlık hizmeti almak bu kadar zor bir sürece girmişken, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizde sağlık hizmetleri, sistemleri, yatırımları ve kolaylaştırıcı yazılımları ile vatandaşımıza en geniş ağ çerçevesinde hizmet sunmaktadır. Bu yatırımların devamında, son teknoloji ve mimari ile yapılan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, 7 Eylül Cumartesi saat 16:00’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Gölcük halkının hizmetine açılacaktır. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin 7 Eylül Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile hizmete açılacak.

‘AÇILIŞIMIZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİ’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “Dünyada sağlık hizmeti almak bu kadar zor bir sürece girmişken, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizde sağlık hizmetleri, sistemleri, yatırımları ve kolaylaştırıcı yazılımları ile vatandaşımıza en geniş ağ çerçevesinde hizmet sunmaktadır. Bu yatırımların devamında, son teknoloji ve mimari ile yapılan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, 7 Eylül Cumartesi saat 16:00’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Gölcük halkının hizmetine açılacaktır. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.