LASTİK İŞ havuz

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR

SAĞLIK 03.09.2024 - 21:59, Güncelleme: 04.09.2024 - 12:17
 

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin modern ve ileri teknolojiye sahip yeni hizmet binasında, 9 Eylül Pazartesi günü, hasta kabulüne başlanıyor.

272 YATAK VE 9 AMELİYATHANE   Hastanemizin yapımı tamamlandı. 9 Eylül itibari ile hasta kabulüne başlayacak. 45.000 m2 kapalı alana sahip, 243 deprem izolatörü ile depreme dayanıklı, modern ve ileri teknolojiye sahip olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde, 284 yatak, 28’i erişkin, 7’si yeni doğan olmak üzere; toplam 40 yoğun bakım yatağı, 25 yataklı diyaliz ünitesi, 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere; toplam 9 ameliyathane, 64 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik (SDL) konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi gibi özellikli alanlar ile; 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark bulunuyor.     KAVŞAK TRAFİĞE AÇILDI Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni binasında İl Sağlık Müdürlüğü tüm çalışmaları tamamladı. Hastanenin mobilyaları ve teknik cihazların tamamı yerleştirildi. Acil bölümü hasta kabulüne hazır hale geldi. Son denemelerimiz Yapıldı.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi2 de çevre düzenlemesini yapıyor. Hastanenin çevre düzenlemesinin yanı sıra acil bölümünün önünde kalan alanda da kavşak çalışması tamamlandı”.   OTOPARK SORUNU YOK 2 bodrum kat, zemin ve zemin üzeri 5 kattan oluşan hastanede aynı zamanda katlı otopark da inşa edildi. 3 kattan oluşan otopark 225 araç kapasiteli. Kapalı otopark dışında hastane bahçesinde 275 araçlık açık otopark da bulunuyor. Toplam 500 araçlık otoparka sahip olan hastanede gelen hasta yakınlarının otopark sorunu da olmayacak”.     Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin yeni binasının, ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin modern ve ileri teknolojiye sahip yeni hizmet binasında, 9 Eylül Pazartesi günü, hasta kabulüne başlanıyor.

272 YATAK VE 9 AMELİYATHANE

 

Hastanemizin yapımı tamamlandı. 9 Eylül itibari ile hasta kabulüne başlayacak. 45.000 m2 kapalı alana sahip, 243 deprem izolatörü ile depreme dayanıklı, modern ve ileri teknolojiye sahip olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde, 284 yatak, 28’i erişkin, 7’si yeni doğan olmak üzere; toplam 40 yoğun bakım yatağı, 25 yataklı diyaliz ünitesi, 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere; toplam 9 ameliyathane, 64 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik (SDL) konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi gibi özellikli alanlar ile; 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark bulunuyor.

 

 

KAVŞAK TRAFİĞE AÇILDI

Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni binasında İl Sağlık Müdürlüğü tüm çalışmaları tamamladı. Hastanenin mobilyaları ve teknik cihazların tamamı yerleştirildi. Acil bölümü hasta kabulüne hazır hale geldi. Son denemelerimiz Yapıldı.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi2 de çevre düzenlemesini yapıyor. Hastanenin çevre düzenlemesinin yanı sıra acil bölümünün önünde kalan alanda da kavşak çalışması tamamlandı”.

 

OTOPARK SORUNU YOK

2 bodrum kat, zemin ve zemin üzeri 5 kattan oluşan hastanede aynı zamanda katlı otopark da inşa edildi. 3 kattan oluşan otopark 225 araç kapasiteli. Kapalı otopark dışında hastane bahçesinde 275 araçlık açık otopark da bulunuyor. Toplam 500 araçlık otoparka sahip olan hastanede gelen hasta yakınlarının otopark sorunu da olmayacak”.

 

 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin yeni binasının, ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.