LASTİK İŞ havuz

HATİÇ’DEN UNUTULMAZ KONSER

KÜLTÜR-SANAT 01.07.2024 - 10:24, Güncelleme: 01.07.2024 - 10:24
 

HATİÇ’DEN UNUTULMAZ KONSER

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Temmuz Kurtuluş şenlikleri kapsamında İlhan Çınar Alanında sahne alan Karamürselli Sanatçı Hatiç, yıllardır bu daveti beklediğini belirterek, Başkan Çalık ve ekibine teşekkür etti.

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından “Hatic&New Orkestra” konseri düzenlendi. Karamürsel Belediyesi İlhan Çınar Alanında gerçekleştirilen konserde Karamürselli Sanatçı Hatiç ve New Orkestra ilçe halkına unutulmaz bir şölen yaşattı. Hatiç birbirinden güzel şarkıları seslendirerek, konser alanını dolduran Karamürsellileri doyasıya eğlendirdi. Hatiç yıllardır Karamürsel’de sahne almayı hayal ettiğini belirterek, “Sevgili hemşerilerim, hepiniz hoşgeldiniz. Karamürsel’imizin kurtuluşu şimdiden kutlu olsun. Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve bize değer veren Sevgili Karamürsel Belediye Başkanım Ahmet Çalık ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya ise sanata ve sanatçıya her zaman destek olacaklarını belirterek, Sanatçı Hatiç ve New Orkestra’ya göstermiş oldukları performans için teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. İlhan Çınar alanında gerçekleştirilen konsere Karamürsel Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Abanoz, CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Ünal, CHP İlçe Başkanı Anıl Dinç ve çok sayıda davetli katıldı.
Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Temmuz Kurtuluş şenlikleri kapsamında İlhan Çınar Alanında sahne alan Karamürselli Sanatçı Hatiç, yıllardır bu daveti beklediğini belirterek, Başkan Çalık ve ekibine teşekkür etti.

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından “Hatic&New Orkestra” konseri düzenlendi.

Karamürsel Belediyesi İlhan Çınar Alanında gerçekleştirilen konserde Karamürselli Sanatçı Hatiç ve New Orkestra ilçe halkına unutulmaz bir şölen yaşattı.

Hatiç birbirinden güzel şarkıları seslendirerek, konser alanını dolduran Karamürsellileri doyasıya eğlendirdi.

Hatiç yıllardır Karamürsel’de sahne almayı hayal ettiğini belirterek, “Sevgili hemşerilerim, hepiniz hoşgeldiniz. Karamürsel’imizin kurtuluşu şimdiden kutlu olsun. Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve bize değer veren Sevgili Karamürsel Belediye Başkanım Ahmet Çalık ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya ise sanata ve sanatçıya her zaman destek olacaklarını belirterek, Sanatçı Hatiç ve New Orkestra’ya göstermiş oldukları performans için teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

İlhan Çınar alanında gerçekleştirilen konsere Karamürsel Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Abanoz, CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Ünal, CHP İlçe Başkanı Anıl Dinç ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.