LASTİK İŞ havuz

KANDIRA DA 2 GENÇ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

KOCAELİ 14.07.2024 - 18:44, Güncelleme: 14.07.2024 - 18:44
 

KANDIRA DA 2 GENÇ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Kandıra da denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 genç hastaneye kaldırıldı.

Kandıra ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 genç hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Babalı'da farklı noktalarda denize giren E.A. (16) ile E.K. (17) boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılan gençler, ilk olarak Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.A. ve E.K., Kandıra Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelerinin ardından Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.
Kandıra da denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 genç hastaneye kaldırıldı.

Kandıra ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 genç hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Babalı'da farklı noktalarda denize giren E.A. (16) ile E.K. (17) boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılan gençler, ilk olarak Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.A. ve E.K., Kandıra Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelerinin ardından Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.