LASTİK İŞ havuz

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI

KÜLTÜR-SANAT 16.05.2024 - 11:56, Güncelleme: 16.05.2024 - 11:56
 

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASI

Karamürsel Belediyesi Liseler Arası Müzik Yarışması Düzenlendi

Karamürsel Belediyesi tarafından gençleri sanata yönlendirmek ve kendilerine olan güvenlerini arttırmaya destek olmak amacıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Liseler Arası Müzik Yarışması Karamürsel Kültür Merkezi Önünde düzenlendi. Yarışmaya Karamürsel Birey Koleji, Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karamürsel Çözüm Akademi ve Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılım gösterdi. Birbirinden başarılı öğrencilerin yaklaşık 2 saat süren performansları alkışları topladı. Karamürsel Kültür Merkezini dolduran coşkulu kalabalık şarkılara bir ağızdan eşlik etti. Kültür Merkezi önünde düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışmasında şarkılarını seslendiren öğrencilerden İrem Kala birinci, Ayça Bekçi ikinci ve Güneş Subaşı üçüncü oldu.
Karamürsel Belediyesi Liseler Arası Müzik Yarışması Düzenlendi
Karamürsel Belediyesi tarafından gençleri sanata yönlendirmek ve kendilerine olan güvenlerini arttırmaya destek olmak amacıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Liseler Arası Müzik Yarışması Karamürsel Kültür Merkezi Önünde düzenlendi.
Yarışmaya Karamürsel Birey Koleji, Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karamürsel Çözüm Akademi ve Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılım gösterdi.
Birbirinden başarılı öğrencilerin yaklaşık 2 saat süren performansları alkışları topladı.
Karamürsel Kültür Merkezini dolduran coşkulu kalabalık şarkılara bir ağızdan eşlik etti.
Kültür Merkezi önünde düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışmasında şarkılarını seslendiren öğrencilerden İrem Kala birinci, Ayça Bekçi ikinci ve Güneş Subaşı üçüncü oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.