LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR ÜMRANİYE'DE BÜYÜK YARA ALDI!

SPOR 23.04.2024 - 10:08, Güncelleme: 23.04.2024 - 10:08
 

KOCAELİSPOR ÜMRANİYE'DE BÜYÜK YARA ALDI!

Kocaelispor, Trendyol 1.Lig’in 31. haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a 1-0 yenildi. Sayısız gol fırsatını değerlendiremeyen Kocaelispor sahadan mağlubiyetle ayrıldı

Trendyol 31.haftanın kapanış mücadelesinde temsilcimiz Kocaelispor, deplasmanda Ümraniyespor'u konuğu oldu.  Ligde üçüncülük mücadelesi veren ve bu maç öncesi avantajı elinde bulunduran Kocaelispor, sahaya galibiyet parolası ile çıktı. Geçtiğimiz haftaya göre ilk 11'de değişikliğe giden teknik direktör Mustafa Gürsel mücadeleye kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Mehmet Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Emir Ortakaya, Duhan Aksu, orta alanda Vukovic, Cihat Çelik, Amaral, kanatlarda Candeıas, Barış Alıcı ve forvet hattında Şeydayev tertibi ile başladı. Kritik karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da karşılıklı ataklarla etkili olmaya çalışsa da 45 dakikalık bölümde gol sesi çıkmadı ve Kocaelispor soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. İkinci yarıya daha etkili başlayan yeşil-siyahlılar, Şeydayev başta olmak üzere Vukovic ve Candeias ile gole çok yaklaşsa da topu filelerle buluşturmakta başarılı olamadı. Gol aradığı dakikalarda savunmada açıklar veren Kocaelispor, 67'de Emrecan Bulut'un solo golüne engel olamayınca 1-0 geriye düştü. Bir türlü skoru değiştirmeyen Kocaelispor, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak çok kritik bir virajdan eli boş ayrıldı. Bu skorla yeşil-siyahlılar, Çorum FK'nın üç puan gerisine düşerken aynı zamanda üçüncü sırada girdiği haftayı da 6'ncı sırada tamamladı.  Kocaelispor,  28 Nisan'da sahasında Bandırmaspor'u konuk edecek.  MUSTAFA GÜRSEL BASIN TOPLANTISINI TERK ETTİ  Karşılaşmanın ardından daha önce Ümraniyespor’u da çalıştıran Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in konuşması sürerken odaya yüksek sesli müzik verildi. Bunun üzerine Gürsel, duruma tepki göstererek toplantıyı terk etti. Toplantının ardından iki tarafın kulüp personelleri arasında tartışma yaşandı. Ümraniyespor cephesi, duruma tepki gösteren Kocaelispor personelleri ve Mustafa Gürsel’e kasıtlı bir durum olmadığını ve olayın anlık bir yanlışlıkla geliştiğini açıklayarak özür diledi. Tartışmalar koridor ve çıkış kapısına kadar devam ederken, kameralar tarafından görüntülenen o anlar, toplantıya damgasını vurdu.
Kocaelispor, Trendyol 1.Lig’in 31. haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a 1-0 yenildi. Sayısız gol fırsatını değerlendiremeyen Kocaelispor sahadan mağlubiyetle ayrıldı

Trendyol 31.haftanın kapanış mücadelesinde temsilcimiz Kocaelispor, deplasmanda Ümraniyespor'u konuğu oldu. 

Ligde üçüncülük mücadelesi veren ve bu maç öncesi avantajı elinde bulunduran Kocaelispor, sahaya galibiyet parolası ile çıktı. Geçtiğimiz haftaya göre ilk 11'de değişikliğe giden teknik direktör Mustafa Gürsel mücadeleye kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Mehmet Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Emir Ortakaya, Duhan Aksu, orta alanda Vukovic, Cihat Çelik, Amaral, kanatlarda Candeıas, Barış Alıcı ve forvet hattında Şeydayev tertibi ile başladı.

Kritik karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da karşılıklı ataklarla etkili olmaya çalışsa da 45 dakikalık bölümde gol sesi çıkmadı ve Kocaelispor soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. İkinci yarıya daha etkili başlayan yeşil-siyahlılar, Şeydayev başta olmak üzere Vukovic ve Candeias ile gole çok yaklaşsa da topu filelerle buluşturmakta başarılı olamadı. Gol aradığı dakikalarda savunmada açıklar veren Kocaelispor, 67'de Emrecan Bulut'un solo golüne engel olamayınca 1-0 geriye düştü. Bir türlü skoru değiştirmeyen Kocaelispor, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak çok kritik bir virajdan eli boş ayrıldı. Bu skorla yeşil-siyahlılar, Çorum FK'nın üç puan gerisine düşerken aynı zamanda üçüncü sırada girdiği haftayı da 6'ncı sırada tamamladı. 

Kocaelispor,  28 Nisan'da sahasında Bandırmaspor'u konuk edecek. 

MUSTAFA GÜRSEL BASIN TOPLANTISINI TERK ETTİ 

Karşılaşmanın ardından daha önce Ümraniyespor’u da çalıştıran Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in konuşması sürerken odaya yüksek sesli müzik verildi. Bunun üzerine Gürsel, duruma tepki göstererek toplantıyı terk etti. Toplantının ardından iki tarafın kulüp personelleri arasında tartışma yaşandı. Ümraniyespor cephesi, duruma tepki gösteren Kocaelispor personelleri ve Mustafa Gürsel’e kasıtlı bir durum olmadığını ve olayın anlık bir yanlışlıkla geliştiğini açıklayarak özür diledi. Tartışmalar koridor ve çıkış kapısına kadar devam ederken, kameralar tarafından görüntülenen o anlar, toplantıya damgasını vurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.