LASTİK İŞ havuz

KÜRŞAT YILMAZ YENİDEN BABA OLDU

KOCAELİ 10.07.2024 - 12:27, Güncelleme: 10.07.2024 - 12:34
 

KÜRŞAT YILMAZ YENİDEN BABA OLDU

İş adamı Kürşad Yılmaz, yeniden baba oldu. Kürşad Yılmaz dünyaya gözlerini açan oğluna Devlet Kürşad ismini verdi

Kürşad Yılmaz, geçtiğimiz yıl ocak ayında avukat Belma Ünal ile dünyaevine girmişti. İstanbul’da bir otelde dünyaevine giren Kürşad Yılmaz’ın nikah şahitliğini ise MHPli Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaparken, şahitliklerini ise eski devlet başkanlarından Cavit Çağlar üstlendi. OĞLUNUN İSMİ DEVLET KÜRŞAD OLDU Yaklaşık bir buçuk yıldır Belma Ünal ile evli olan Kürşad Yılmaz’ın geçtiğimiz cumartesi günü yeniden baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Cumartesi günü gerçekleştirilen doğumla dünyaya gelen erkek bebeğe Devlet Kürşad ismi verildi. Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Kürşad Yılmaz tebrikleri kabul ediyor.
İş adamı Kürşad Yılmaz, yeniden baba oldu. Kürşad Yılmaz dünyaya gözlerini açan oğluna Devlet Kürşad ismini verdi

Kürşad Yılmaz, geçtiğimiz yıl ocak ayında avukat Belma Ünal ile dünyaevine girmişti. İstanbul’da bir otelde dünyaevine giren Kürşad Yılmaz’ın nikah şahitliğini ise MHPli Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaparken, şahitliklerini ise eski devlet başkanlarından Cavit Çağlar üstlendi.

OĞLUNUN İSMİ DEVLET KÜRŞAD OLDU

Yaklaşık bir buçuk yıldır Belma Ünal ile evli olan Kürşad Yılmaz’ın geçtiğimiz cumartesi günü yeniden baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Cumartesi günü gerçekleştirilen doğumla dünyaya gelen erkek bebeğe Devlet Kürşad ismi verildi. Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Kürşad Yılmaz tebrikleri kabul ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.