LASTİK İŞ havuz

LEARN AND SPEAK CAFE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

EKONOMİ 10.07.2024 - 12:09, Güncelleme: 11.07.2024 - 03:07
 

LEARN AND SPEAK CAFE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Başiskele Belediyesi, kentteki gençlerin her alanda olduğu gibi yabancı dillerini de geliştirebilmeleri adına İngilizce pratik yapılan Learn and Speak Cafe’yi hizmete açtı.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Barbaros Mahallesi’ndeki Kitaphane’de hizmet vermeye başlayan Learn and Speak Cafe, yurt dışından gelen öğrenciler ile Başiskeleli gençlerin buluşma noktası oldu.     İNGİLİZCE PRATİKLERİ YAPILACAK   İngilizcesini geliştirmek isteyen Başiskelelilere büyük imkan sunacak olan kafede öğrenciler, İngilizce akıl oyunları, film izleme, karaoke, kitap okuma, sohbet etme gibi çeşitli etkinlikleri yaparak İngilizce’yi yaşayarak öğrenecekler. Kitaphane’nin arka kısmında ayrı bir bölüm oluşturulan Learn and Speak Cafe; salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 12.30-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. İngilizcesini geliştirmek isteyen tüm Başiskeleliler, hiçbir ücret ödemeden tüm etkinliklerinden faydalanabilecek.
Başiskele Belediyesi, kentteki gençlerin her alanda olduğu gibi yabancı dillerini de geliştirebilmeleri adına İngilizce pratik yapılan Learn and Speak Cafe’yi hizmete açtı.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Barbaros Mahallesi’ndeki Kitaphane’de hizmet vermeye başlayan Learn and Speak Cafe, yurt dışından gelen öğrenciler ile Başiskeleli gençlerin buluşma noktası oldu.  

 

İNGİLİZCE PRATİKLERİ YAPILACAK

 

İngilizcesini geliştirmek isteyen Başiskelelilere büyük imkan sunacak olan kafede öğrenciler, İngilizce akıl oyunları, film izleme, karaoke, kitap okuma, sohbet etme gibi çeşitli etkinlikleri yaparak İngilizce’yi yaşayarak öğrenecekler. Kitaphane’nin arka kısmında ayrı bir bölüm oluşturulan Learn and Speak Cafe; salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 12.30-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. İngilizcesini geliştirmek isteyen tüm Başiskeleliler, hiçbir ücret ödemeden tüm etkinliklerinden faydalanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.