LASTİK İŞ havuz

LEARN AND SPEAK CAFE'DE KÜLTÜR GÜNLERİ BAŞLADI

EKONOMİ 19.07.2024 - 14:39, Güncelleme: 19.07.2024 - 14:42
 

LEARN AND SPEAK CAFE'DE KÜLTÜR GÜNLERİ BAŞLADI

Başiskele Belediyesi tarafından kentteki gençlerin her alanda olduğu gibi yabancı dillerini de geliştirebilmeleri için hizmete açılan Learn and Speak Cafe’de Kültür Günleri başladı.

TUNUS KÜLTÜRÜNÜ ÖĞRENDİLER Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Barbaros Mahallesi’ndeki Kitaphane’de hizmet vermeye devam eden Learn and Speak Cafe, yurt dışından gelen öğrenciler ile Başiskelelilerin buluşma noktası oluyor. İngilizce akıl oyunları, film günleri, karaoke, kitap okuma gibi etkinliklerle bol bol pratik yapan öğrenciler, dün gerçekleştiren “Kültür Günü” etkinlikleri kapsamında Tunuslu gençler ülkelerini tanıttılar.   BAŞKAN ÖZLÜ DE KATILDI Başiskele’de gençlerin fiziksel, ruhsal ve akademik gelişimlerine büyük katkı sunan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  Learn and Speak Cafe’deki Kültür Günü etkinliğine genç kardeşleriyle birlikte katılım gösterdi.   Büyük ilgi gören ve eğlenceli geçen etkinlikte Tunuslu gençler, İngilizce olarak Tunus’un zengin tarihi, kültürü, yemekleri, müziği ve gelenekleri hakkında bilgiler verdiler. Başiskeleli gençlerin ve çocukların farklı kültürleri tanıma ve anlamasına fırsat bulacağı kültür günü etkinlikleri farklı ülkelerin tanıtımıyla devam edecek.  
Başiskele Belediyesi tarafından kentteki gençlerin her alanda olduğu gibi yabancı dillerini de geliştirebilmeleri için hizmete açılan Learn and Speak Cafe’de Kültür Günleri başladı.

TUNUS KÜLTÜRÜNÜ ÖĞRENDİLER

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Barbaros Mahallesi’ndeki Kitaphane’de hizmet vermeye devam eden Learn and Speak Cafe, yurt dışından gelen öğrenciler ile Başiskelelilerin buluşma noktası oluyor. İngilizce akıl oyunları, film günleri, karaoke, kitap okuma gibi etkinliklerle bol bol pratik yapan öğrenciler, dün gerçekleştiren “Kültür Günü” etkinlikleri kapsamında Tunuslu gençler ülkelerini tanıttılar.

 

BAŞKAN ÖZLÜ DE KATILDI

Başiskele’de gençlerin fiziksel, ruhsal ve akademik gelişimlerine büyük katkı sunan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  Learn and Speak Cafe’deki Kültür Günü etkinliğine genç kardeşleriyle birlikte katılım gösterdi.

 

Büyük ilgi gören ve eğlenceli geçen etkinlikte Tunuslu gençler, İngilizce olarak Tunus’un zengin tarihi, kültürü, yemekleri, müziği ve gelenekleri hakkında bilgiler verdiler. Başiskeleli gençlerin ve çocukların farklı kültürleri tanıma ve anlamasına fırsat bulacağı kültür günü etkinlikleri farklı ülkelerin tanıtımıyla devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.