LASTİK İŞ havuz

LÜTFÜ TÜRKKAN CHP’YE Mİ GEÇİYOR?

SİYASET 07.06.2024 - 13:00, Güncelleme: 07.06.2024 - 13:00
 

LÜTFÜ TÜRKKAN CHP’YE Mİ GEÇİYOR?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelmişti. Bu görüşme üzerine Türkkan CHP’ye mi geçiyor kulisleri konuşulurken CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı bu dedikodulara cevap verdi.

BİRLİKTE ZİYARET ETTİLER İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u ziyaret etmeye birlikte gitti. Bu ziyaret sonrasında Türkkan’ın CHP’ye geçeceği iddiaları gündem olmuştu. “HAYIRDIR ABİ DİYE SORACAĞIM” Harun Yıldızlı konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Lütfü Türkkan bizim ağabeyimiz. Bizim İYİ Parti ile bir ittifak sürecimiz vardı. O sürede Lütfü Türkkan grup başkanvekilliği de yapmıştı. Genel Başkanımız CHP Genel Başkanı Özgür özel ile de bu dönemde yakın bir ilişkisi vardı. Biz mecliste görüşüyoruz. Kendisi ile görüşmedim ama kendisine gittiğimde soracağım “Abi napıyorsun CHP’ye mi geliyorsun diye soracağım”. Toplum bize seçimde kredi açtı. Kimsenin görüşüne bakmadan mücadele etmeye devam edeceğiz. Yükselen değer CHP’dir. Kimse tereddüt etmesin. 2-3 sene erken seçim gündeme gelmez diye tahmin ediyorum.”
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelmişti. Bu görüşme üzerine Türkkan CHP’ye mi geçiyor kulisleri konuşulurken CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı bu dedikodulara cevap verdi.

BİRLİKTE ZİYARET ETTİLER
İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u ziyaret etmeye birlikte gitti. Bu ziyaret sonrasında Türkkan’ın CHP’ye geçeceği iddiaları gündem olmuştu.

“HAYIRDIR ABİ DİYE SORACAĞIM”
Harun Yıldızlı konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Lütfü Türkkan bizim ağabeyimiz. Bizim İYİ Parti ile bir ittifak sürecimiz vardı. O sürede Lütfü Türkkan grup başkanvekilliği de yapmıştı. Genel Başkanımız CHP Genel Başkanı Özgür özel ile de bu dönemde yakın bir ilişkisi vardı. Biz mecliste görüşüyoruz. Kendisi ile görüşmedim ama kendisine gittiğimde soracağım “Abi napıyorsun CHP’ye mi geliyorsun diye soracağım”. Toplum bize seçimde kredi açtı. Kimsenin görüşüne bakmadan mücadele etmeye devam edeceğiz. Yükselen değer CHP’dir. Kimse tereddüt etmesin. 2-3 sene erken seçim gündeme gelmez diye tahmin ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.