LASTİK İŞ havuz

MARMARA DENİZİ'NDE DEPREM !

KOCAELİ 19.07.2024 - 22:45, Güncelleme: 19.07.2024 - 22:45
 

MARMARA DENİZİ'NDE DEPREM !

Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul dahil birçok ilden hissedildi.

Marmara Denizi'nde saat 22.26'da deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) bildirdiğine göre Marmara Denizi'nin Balıkesir açıklarında gerçekleşen 4.1 büyüklüğündeki deprem 7,18 km derinlikte meydana geldi. Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Kandilli’ye göre deprem 4,2 km derinlikte gerçekleşti. Depremin İstanbul dahil birçok ilden hissedildiği belirtildi.
Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul dahil birçok ilden hissedildi.

Marmara Denizi'nde saat 22.26'da deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) bildirdiğine göre Marmara Denizi'nin Balıkesir açıklarında gerçekleşen 4.1 büyüklüğündeki deprem 7,18 km derinlikte meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Kandilli’ye göre deprem 4,2 km derinlikte gerçekleşti.

Depremin İstanbul dahil birçok ilden hissedildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.