LASTİK İŞ havuz

METEOROLEJİ UYARDI: SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR

YAŞAM 25.07.2024 - 16:18, Güncelleme: 25.07.2024 - 16:18
 

METEOROLEJİ UYARDI: SAĞANAK YAĞMUR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Cuma günü sabah saatlerinden itibaren İlimiz genelinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli'de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen verilere göre bugün hava en yüksek 32, en düşük ise 23 derece olarak ölçüleceği tahmin ediliyor. Hava Forum tarafından yapılan uyarıda, "Yarın (cuma) İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu çevrelerinde elektrik fırtınası, kuvvetli sağanak yağmur ve sel riski bulunmaktadır. Karadeniz deniz suyu sıcaklıkları 28-29 derece anormal seviyelerde, Karadeniz'in tepkisi sert olabilir, takipteyiz" ifadeleri paylaşıldı.  12.00-15.00 SAATLERİ ARASINA DİKKAT! Kavurucu sıcaklıklar yaşadığımız kentte son günlerde az da olsa yağış etkisini göstermişti. Önceki haftaya oranla bugün de daha rahat geçecek gibi duran hava sıcaklığı, öğlen 12.00 ve 15.00 saatleri arasında en yüksek seviyesine ulaşacak. PARÇALI BULUTLU Gün boyunca parçalı bulutlu olması beklenen hava sıcak olmasına karşın fazla bunaltacak gibi durmuyor. Önümüzdeki cuma ve cumartesi gününde ise hava sıcaklığı 3 derece birden düşerek gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Cuma günü sabah saatlerinden itibaren İlimiz genelinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli'de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen verilere göre bugün hava en yüksek 32, en düşük ise 23 derece olarak ölçüleceği tahmin ediliyor. Hava Forum tarafından yapılan uyarıda, "Yarın (cuma) İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu çevrelerinde elektrik fırtınası, kuvvetli sağanak yağmur ve sel riski bulunmaktadır. Karadeniz deniz suyu sıcaklıkları 28-29 derece anormal seviyelerde, Karadeniz'in tepkisi sert olabilir, takipteyiz" ifadeleri paylaşıldı. 

12.00-15.00 SAATLERİ ARASINA DİKKAT!
Kavurucu sıcaklıklar yaşadığımız kentte son günlerde az da olsa yağış etkisini göstermişti. Önceki haftaya oranla bugün de daha rahat geçecek gibi duran hava sıcaklığı, öğlen 12.00 ve 15.00 saatleri arasında en yüksek seviyesine ulaşacak.

PARÇALI BULUTLU
Gün boyunca parçalı bulutlu olması beklenen hava sıcak olmasına karşın fazla bunaltacak gibi durmuyor. Önümüzdeki cuma ve cumartesi gününde ise hava sıcaklığı 3 derece birden düşerek gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.