LASTİK İŞ havuz

OĞULCAN ÇAĞLAYAN İMZAYI ATTI

KOCAELİ 03.07.2024 - 09:24, Güncelleme: 03.07.2024 - 09:24
 

OĞULCAN ÇAĞLAYAN İMZAYI ATTI

Kocaelispor, Kasımpaşa'dan eski Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan'ı transfer etti. Futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Kocaelispor transfer çalışmalarına hız verdi. Trendyol 1. Lig ekibi hücum bölgesine önemli bir ismi kattı. Oğulcan Çağlayan ile ön protokol imzalandı Kocaelispor, Trendyol Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı. Sol kanat oyuncusu ile ön protokol imzalandı. Eski Galatasaraylıya 1+1 yıllık sözleşme Yeşil-Siyahlı kulüp, bir dönem Süper Lig devi Galatasaray'da da forma giyen Oğulcan Çağlayan'ın sağlık kontrollerinden geçerek 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacağını açıkladı. Genç futbolcu imza töreninde yaptığı açıklamada "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kocaelispor gibi bir camia için savaşmak beni heyecanlandırıyor, bir an önce taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Sezon sonunda hep birlikte o kupayı kaldırmak için çok çalışacağız."dedi  
Kocaelispor, Kasımpaşa'dan eski Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan'ı transfer etti. Futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Kocaelispor transfer çalışmalarına hız verdi. Trendyol 1. Lig ekibi hücum bölgesine önemli bir ismi kattı.

Oğulcan Çağlayan ile ön protokol imzalandı

Kocaelispor, Trendyol Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen Oğulcan Çağlayan ile anlaşma sağladı. Sol kanat oyuncusu ile ön protokol imzalandı.

Eski Galatasaraylıya 1+1 yıllık sözleşme

Yeşil-Siyahlı kulüp, bir dönem Süper Lig devi Galatasaray'da da forma giyen Oğulcan Çağlayan'ın sağlık kontrollerinden geçerek 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacağını açıkladı.

Genç futbolcu imza töreninde yaptığı açıklamada "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kocaelispor gibi bir camia için savaşmak beni heyecanlandırıyor, bir an önce taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Sezon sonunda hep birlikte o kupayı kaldırmak için çok çalışacağız."dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.