LASTİK İŞ havuz

PEHLEVAN GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNİ İNCELEDİ

SAĞLIK 22.05.2024 - 17:19, Güncelleme: 22.05.2024 - 17:19
 

PEHLEVAN GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNİ İNCELEDİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin'in de eşlik ettiği ziyarette Hastane idarecileri ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürümüz, sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması için çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Hastane yönetimiyle yapılan görüşmelerde ayrıca yapım çalışmaları devam eden yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin mevcut durumu ve proje ile ilgili çalışmalar değerlendirildi. İl Sağlık Müdürümüz buradaki değerlendirmelerin ardından Gölcük Düzağaç Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarına da uğrayarak çeşitli inceleme ve gözlemlerde bulundu.
Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.
Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin'in de eşlik ettiği ziyarette Hastane idarecileri ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürümüz, sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması için çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.
Hastane yönetimiyle yapılan görüşmelerde ayrıca yapım çalışmaları devam eden yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin mevcut durumu ve proje ile ilgili çalışmalar değerlendirildi. İl Sağlık Müdürümüz buradaki değerlendirmelerin ardından Gölcük Düzağaç Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarına da uğrayarak çeşitli inceleme ve gözlemlerde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.