LASTİK İŞ havuz

SARI: BİRİNCİ PARTİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

SİYASET 07.06.2024 - 13:03, Güncelleme: 07.06.2024 - 13:03
 

SARI: BİRİNCİ PARTİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Derince Yelken Kafe’de basın mensupları ile bir araya geldi.

BÜLENT SARI BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Derince Yelken Kafe’de basın mensupları ile bir araya geldi. Sarı, gerçekleşen ilçe danışma kurulları hakkında değerlendirmelerde bulunurken 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek İl Danışma kuruluna tüm basın mensuplarını davet etti. Sarı yaptığı konuşmadın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Basın toplantısına Sarı’nın dışında Milletvekilleri Nail Çiler, Mühip Kanko, Harun Yıldızlı, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve il yöneticileri katıldı. BİRİNCİ PARTİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ İl Başkanı Bülent Sarı konuşmasında şunları söyledi: “Kocaeli’de 3 belediye aldık. Belediye başkanlarım ve milletvekillerim ile beraberiz. Fatma Hanım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde tarihi kentler birliği toplantısında olduğu için toplantımıza katılamadı. Emekçiler mitinginin 30 Haziran’da Gebze’de olması planlanıyor. Çalışmalarımızla öğrencinin, işçinin, halkımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Kocaeli’de de birinci parti olmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyelerimiz de farklarını hissettiriyor. Sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar atmışlardır. Pazar günü il danışma kurulu toplantımız var.Danışma kurulları bizim için önemli bir yol haritası olacaktır.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Derince Yelken Kafe’de basın mensupları ile bir araya geldi.

BÜLENT SARI BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Derince Yelken Kafe’de basın mensupları ile bir araya geldi. Sarı, gerçekleşen ilçe danışma kurulları hakkında değerlendirmelerde bulunurken 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek İl Danışma kuruluna tüm basın mensuplarını davet etti. Sarı yaptığı konuşmadın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Basın toplantısına Sarı’nın dışında Milletvekilleri Nail Çiler, Mühip Kanko, Harun Yıldızlı, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve il yöneticileri katıldı.


BİRİNCİ PARTİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
İl Başkanı Bülent Sarı konuşmasında şunları söyledi: “Kocaeli’de 3 belediye aldık. Belediye başkanlarım ve milletvekillerim ile beraberiz. Fatma Hanım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde tarihi kentler birliği toplantısında olduğu için toplantımıza katılamadı. Emekçiler mitinginin 30 Haziran’da Gebze’de olması planlanıyor. Çalışmalarımızla öğrencinin, işçinin, halkımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Kocaeli’de de birinci parti olmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyelerimiz de farklarını hissettiriyor. Sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar atmışlardır. Pazar günü il danışma kurulu toplantımız var.Danışma kurulları bizim için önemli bir yol haritası olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.