LASTİK İŞ havuz

Ünlü markaların çakma kıyafetleri ele geçirildi

ASAYİŞ 23.01.2025 - 17:25, Güncelleme: 23.01.2025 - 17:44
 

Ünlü markaların çakma kıyafetleri ele geçirildi

Kocaeli'de ünlü markalara ait sahte 2 bin 80 muhtelif giyim malzemesi ele geçirildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında 20 ve 22 Ocak'ta Kartepe ile İzmit ilçelerinde arama yapıldı. Arama sonucunda ünlü markalara ait sahte 2 bin 80 muhtelif giyim malzemesi ele geçirildi. Olaya ilişkin 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (İHA)
Kocaeli'de ünlü markalara ait sahte 2 bin 80 muhtelif giyim malzemesi ele geçirildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında 20 ve 22 Ocak'ta Kartepe ile İzmit ilçelerinde arama yapıldı.

Arama sonucunda ünlü markalara ait sahte 2 bin 80 muhtelif giyim malzemesi ele geçirildi. Olaya ilişkin 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. (İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.