LASTİK İŞ havuz

VALİ AKTAŞ'IN KARDEŞİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

YAŞAM 05.09.2024 - 21:13, Güncelleme: 05.09.2024 - 23:23
 

VALİ AKTAŞ'IN KARDEŞİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ın kardeşi Sinan Aktaş evinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık görevlisi olarak görev yapan kardeşi, Sinan Aktaş evinde yaşamını yitirdi. Sinan Aktaş'ın bugün mesaisine gelmediği ve kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Bunun üzerine iş arkadaşları, Jandarma ekipleri ile birlikte Sinan Aktaş'ın evine giderek cansız bedenine ulaştı.  Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Sinan Aktaş'ın kalp krizi nedeni ile hayatını kaybettiği öğrenildi. Cenaze kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sinan Aktaş'ın memleketine defnedileceği ifade edildi.
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ın kardeşi Sinan Aktaş evinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık görevlisi olarak görev yapan kardeşi, Sinan Aktaş evinde yaşamını yitirdi.

Sinan Aktaş'ın bugün mesaisine gelmediği ve kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Bunun üzerine iş arkadaşları, Jandarma ekipleri ile birlikte Sinan Aktaş'ın evine giderek cansız bedenine ulaştı. 

Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Sinan Aktaş'ın kalp krizi nedeni ile hayatını kaybettiği öğrenildi. Cenaze kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sinan Aktaş'ın memleketine defnedileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.