LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN KOCAMAN KOLTUĞU MUHAMMET’E DEVRETTİ

GÜNDEM 25.04.2024 - 08:28, Güncelleme: 25.04.2024 - 08:28
 

BAŞKAN KOCAMAN KOLTUĞU MUHAMMET’E DEVRETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Hasanpaşa İlkokulu öğrencisi Muhammet Celal Kül’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, koltuğunu Hasanpaşa İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Muhammet Celal Kül’e devretti. Devir programında konuşan Hasanpaşa İlkokulu Müdürü Muhammet Atmaca, “Ne zaman Kartepe Belediyesi’ni arasak ne ihtiyacımız varsa giderilmektedir. Bundan dolayı size ve ekibinize çok teşekkür ederim” dedi.     HER ZAMAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK “En büyük servetimiz çocuklarımız sizlere emanettir” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Keşke imkan olsa da daha fazla destek sağlasak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle tüm makam koltukları çocuklarımıza devredildi. Bu durum tüm dünyaya bir mesajdır. Bizim ilham kaynaklarımız evlatlarımızdır. Onları da sizler eğitiyorsunuz. Onun için de sizlere her zaman destek vereceğiz” açıklamasında bulundu.     KOCAMAN’A TEŞEKKÜR Gelecek nesillere destek verdiği için Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür eden Kartepe Belediye Başkan koltuğuna oturan Muhammet Celal Kül, “23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924'te 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu önemli günü de bizlere hediye etmiştir” ifadelerini kullandı.   YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK Yeni dönemde yatırımların devam edeceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, “Bu dönem içerisinde Kartepe Kaymakamlığı’nın hemen arkasına 600 kişilik bir kongre merkezi yapacağız. Bu dönem ayrıca Kartepemize en hayırlı ve önemli hizmet devlet hastanesi yapılacak. Devlet hastanesinin açılışında da inşallah bir arada oluruz. Çok iyi bir Kocaelispor taraftarıyım. Kocaelispor’umuzun Türkiye Kupası’nı aldığı dönemleri biliyorum. Başarılı olmasını çok istiyorum” açıklamasında bulundu. Başkan Kocaman’a Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz eşlik etti. Ziyaret sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, başkanlık koltuğunu emanet ettiği Muhammet’e çeşitli hediyeler verdikten sonra beraberce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katıldılar.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Hasanpaşa İlkokulu öğrencisi Muhammet Celal Kül’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, koltuğunu Hasanpaşa İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Muhammet Celal Kül’e devretti. Devir programında konuşan Hasanpaşa İlkokulu Müdürü Muhammet Atmaca, “Ne zaman Kartepe Belediyesi’ni arasak ne ihtiyacımız varsa giderilmektedir. Bundan dolayı size ve ekibinize çok teşekkür ederim” dedi.  

 

HER ZAMAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

“En büyük servetimiz çocuklarımız sizlere emanettir” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Keşke imkan olsa da daha fazla destek sağlasak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle tüm makam koltukları çocuklarımıza devredildi. Bu durum tüm dünyaya bir mesajdır. Bizim ilham kaynaklarımız evlatlarımızdır. Onları da sizler eğitiyorsunuz. Onun için de sizlere her zaman destek vereceğiz” açıklamasında bulundu.  

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Gelecek nesillere destek verdiği için Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür eden Kartepe Belediye Başkan koltuğuna oturan Muhammet Celal Kül, “23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924'te 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu önemli günü de bizlere hediye etmiştir” ifadelerini kullandı.

 

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Yeni dönemde yatırımların devam edeceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, “Bu dönem içerisinde Kartepe Kaymakamlığı’nın hemen arkasına 600 kişilik bir kongre merkezi yapacağız. Bu dönem ayrıca Kartepemize en hayırlı ve önemli hizmet devlet hastanesi yapılacak. Devlet hastanesinin açılışında da inşallah bir arada oluruz. Çok iyi bir Kocaelispor taraftarıyım. Kocaelispor’umuzun Türkiye Kupası’nı aldığı dönemleri biliyorum. Başarılı olmasını çok istiyorum” açıklamasında bulundu. Başkan Kocaman’a Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz eşlik etti. Ziyaret sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, başkanlık koltuğunu emanet ettiği Muhammet’e çeşitli hediyeler verdikten sonra beraberce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.