LASTİK İŞ yılbaşı

KARTEPE’NİN MİNİKLERİ “SIFIR ATIK” ÖĞRENİYOR

YAŞAM 24.04.2024 - 11:34, Güncelleme: 24.04.2024 - 11:34
 

KARTEPE’NİN MİNİKLERİ “SIFIR ATIK” ÖĞRENİYOR

Sıfır Atık ve çevre bilincini aşılamak adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri “Sıfır Atık” konulu kitap okuma etkinliği yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi Sıfır Atık bilincinin aşılanması amacıyla 19-25 Nisan Kitap Günü ve Kütüphaneler Haftası’nda Ormanya’da kitap okuma etkinliği düzenledi.   KİTAP OKUDULAR Düzenlenen etkinlikte Kartepe Süleyman Şah İlkokulu’ndan 85 öğrenci sınıf öğretmenleri ile birlikte Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olan, Ormanya Doğal Yaşam Parkı Ormanya Kütüphanesi’nde Sıfır Atık konulu kitap okuma etkinliğine katıldı.   ÖĞRETİCİ VE KEYİFLİ Ormanya’da etkinliğe katılan öğrencilere yetkililer tarafından Sıfır Atık’ın önemini anlatan çeşitli materyaller verildi. Ormanya Kütüphanesi’nde çocuklar Sıfır Atık’ı anlatan hikayeleri birbirlerine anlattılar. Öğretici ve keyifli zaman geçiren öğrenciler daha sonra Ormanya içerisinde bulunan diğer etkinlik alanlarını geziler.  
Sıfır Atık ve çevre bilincini aşılamak adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri “Sıfır Atık” konulu kitap okuma etkinliği yoğun bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi Sıfır Atık bilincinin aşılanması amacıyla 19-25 Nisan Kitap Günü ve Kütüphaneler Haftası’nda Ormanya’da kitap okuma etkinliği düzenledi.

 

KİTAP OKUDULAR

Düzenlenen etkinlikte Kartepe Süleyman Şah İlkokulu’ndan 85 öğrenci sınıf öğretmenleri ile birlikte Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olan, Ormanya Doğal Yaşam Parkı Ormanya Kütüphanesi’nde Sıfır Atık konulu kitap okuma etkinliğine katıldı.

 

ÖĞRETİCİ VE KEYİFLİ

Ormanya’da etkinliğe katılan öğrencilere yetkililer tarafından Sıfır Atık’ın önemini anlatan çeşitli materyaller verildi. Ormanya Kütüphanesi’nde çocuklar Sıfır Atık’ı anlatan hikayeleri birbirlerine anlattılar. Öğretici ve keyifli zaman geçiren öğrenciler daha sonra Ormanya içerisinde bulunan diğer etkinlik alanlarını geziler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.