LASTİK İŞ havuz

KARTEPE’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

YAŞAM 31.08.2024 - 12:20, Güncelleme: 31.08.2024 - 12:20
 

KARTEPE’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl dönümünü Kartepe’de resmi törenlerin ardından gece düzenlenen meşaleli kortej yürüyüşü ve havai fişek gösterisi ile kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın resmi törenleri Kartepe Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz’ün çelenk sunumu sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu.   TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında İlçe Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Üstçavuş Gürcan Yapıcı günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaptı. Pirelli Anadolu Lisesi öğrencilerinden 30 Ağustos şiirini Gökçe Güney ve Zafer Türküsü şiirini Cemresu Güney okudular.  Daha sonra Kaymakam Öztürk ve Başkan Vekili Akyüz tebrikleri kabul ettiler.   SEVİLEN TÜRKÜLER Resmi törenler öncesinde Kartepe Belediyesi Ertuğrulgazi Mahallesi Kanal Park’ta çocuklara yönelik eğlence programının yanı sıra Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar başta olmak üzere Aysel Demirtaş şefliğinde Türk Sanat ve Türk Halk Müziği konseri verildi.   GENİŞ KATILIM Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı 102.yıl korteji ve fener alayı büyük coşku içerisinde gerçekleştirildi. Ataşehir Mahallesi Pazar alanında başlayan bayrak yürüyüşü mahalle parkında son buldu. Bayrak yürüyüşüne Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Emengen, siyasi parti temsilcileri, izci grupları ve Kartepeliler katıldı. Meşaleler eşliğinde yapılan bayrak yürüyüşü Atatşehir Mahalle Parkı’nda bando, Kartepe Belediyesi Halk Oyunları ve havai fişek gösterisiyle sona erdi. 
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl dönümünü Kartepe’de resmi törenlerin ardından gece düzenlenen meşaleli kortej yürüyüşü ve havai fişek gösterisi ile kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın resmi törenleri Kartepe Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başladı. Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz’ün çelenk sunumu sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu.

 

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında İlçe Jandarma Komutanlığından Jandarma Astsubay Üstçavuş Gürcan Yapıcı günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yaptı. Pirelli Anadolu Lisesi öğrencilerinden 30 Ağustos şiirini Gökçe Güney ve Zafer Türküsü şiirini Cemresu Güney okudular.  Daha sonra Kaymakam Öztürk ve Başkan Vekili Akyüz tebrikleri kabul ettiler.

 

SEVİLEN TÜRKÜLER

Resmi törenler öncesinde Kartepe Belediyesi Ertuğrulgazi Mahallesi Kanal Park’ta çocuklara yönelik eğlence programının yanı sıra Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar başta olmak üzere Aysel Demirtaş şefliğinde Türk Sanat ve Türk Halk Müziği konseri verildi.

 

GENİŞ KATILIM

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı 102.yıl korteji ve fener alayı büyük coşku içerisinde gerçekleştirildi. Ataşehir Mahallesi Pazar alanında başlayan bayrak yürüyüşü mahalle parkında son buldu. Bayrak yürüyüşüne Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Emengen, siyasi parti temsilcileri, izci grupları ve Kartepeliler katıldı. Meşaleler eşliğinde yapılan bayrak yürüyüşü Atatşehir Mahalle Parkı’nda bando, Kartepe Belediyesi Halk Oyunları ve havai fişek gösterisiyle sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.