LASTİK İŞ havuz

BAŞİSKELE SAHİLİ ÇOCUKLARLA ŞENLENİYOR

YAŞAM 22.07.2024 - 10:46, Güncelleme: 22.07.2024 - 10:46
 

BAŞİSKELE SAHİLİ ÇOCUKLARLA ŞENLENİYOR

Başiskele Belediyesi, “Haydi Başiskele Sahile 2024” etkinliklerine çocuklara yönelik programlarla devam etti.

Başiskele Sahili’nin eşsiz manzarasında, esintili yaz akşamlarında keyifli vakitler geçirmek isteyen çoluk çocuk, genç yaşlı tüm Başiskeleliler ve çevre ilçelerden gelen misafirler, “Haydi Başiskele Sahile 2024” etkinlikleriyle eğlenmeyi sürdürüyor. Geçen cuma ve cumartesi günleri gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, Başiskele Sahili’ni şenlendirdi.   ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER   Başiskele’de çocuklara büyük değer veren Başiskele Belediyesi, 19 Temmuz Cuma günü çocuk etkinliği düzenledi. Kaykay Pisti yanındaki etkinlik alanını dolduran çocuklar aileleriyle birlikte çok keyifli vakitler geçirdiler. Alanda kurulan şişme oyun gruplarında çeşitli oyunlar oynayarak eğlenen çocuklar, akşamın ilerleyen saatlerinde sahne gösterileriyle eğlencenin doruğuna ulaştılar. İllizyonist ve sahne gösterilerini büyük bir ilgiyle takip eden çocuklar, transformers maskotlarıyla birlikte müzikler eşliğinde dans ettiler. Etkinlikte doyasıya gönüllerince eğlenen çocuklar, Başiskele Sahili’ni neşeye boğdular. Etkinlikte çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.   AÇIK HAVA SİNEMASI KEYFİ   Geçen hafta yetişkinlere yönelik düzenlenen açık hava sineması etkinliği, bu hafta çocuklara yönelik yapıldı. 20 Temmuz Cumartesi akşamı etkinlik alanına kurulan dev ekranda Ördeklerin Göçü adlı animasyon filmi izlendi. Etkinlik alanını hınca hınç dolduran çocuklar ve aileleri, güzel bir yaz akşamında patlamış mısır eşliğinde açık hava sinemasının keyfini sürdüler.
Başiskele Belediyesi, “Haydi Başiskele Sahile 2024” etkinliklerine çocuklara yönelik programlarla devam etti.

Başiskele Sahili’nin eşsiz manzarasında, esintili yaz akşamlarında keyifli vakitler geçirmek isteyen çoluk çocuk, genç yaşlı tüm Başiskeleliler ve çevre ilçelerden gelen misafirler, “Haydi Başiskele Sahile 2024” etkinlikleriyle eğlenmeyi sürdürüyor. Geçen cuma ve cumartesi günleri gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, Başiskele Sahili’ni şenlendirdi.

 

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Başiskele’de çocuklara büyük değer veren Başiskele Belediyesi, 19 Temmuz Cuma günü çocuk etkinliği düzenledi. Kaykay Pisti yanındaki etkinlik alanını dolduran çocuklar aileleriyle birlikte çok keyifli vakitler geçirdiler. Alanda kurulan şişme oyun gruplarında çeşitli oyunlar oynayarak eğlenen çocuklar, akşamın ilerleyen saatlerinde sahne gösterileriyle eğlencenin doruğuna ulaştılar. İllizyonist ve sahne gösterilerini büyük bir ilgiyle takip eden çocuklar, transformers maskotlarıyla birlikte müzikler eşliğinde dans ettiler. Etkinlikte doyasıya gönüllerince eğlenen çocuklar, Başiskele Sahili’ni neşeye boğdular. Etkinlikte çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

 

AÇIK HAVA SİNEMASI KEYFİ

 

Geçen hafta yetişkinlere yönelik düzenlenen açık hava sineması etkinliği, bu hafta çocuklara yönelik yapıldı. 20 Temmuz Cumartesi akşamı etkinlik alanına kurulan dev ekranda Ördeklerin Göçü adlı animasyon filmi izlendi. Etkinlik alanını hınca hınç dolduran çocuklar ve aileleri, güzel bir yaz akşamında patlamış mısır eşliğinde açık hava sinemasının keyfini sürdüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.