LASTİK İŞ havuz

GÖKÇE ÜZERİNDEN TAKIM ELBİSE İDDİASI

SİYASET 07.06.2024 - 12:59, Güncelleme: 07.06.2024 - 12:59
 

GÖKÇE ÜZERİNDEN TAKIM ELBİSE İDDİASI

CHP Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, kendisi üzerinden Derince Belediye Başkanlığını kazanamaz diye iddiaya girildiği sorusuna ilk kez cevap verdi. Gökçe, “Ben olayın tarafı değilim. Benim için çok önemli değil.” dedi.

GÖKÇE ÜZERİNDEN TAKIM ELBİSE İDDİASI CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı'nın yerel seçimler öncesinde CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe seçim kazanmaz diyerek CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç ve bir iş adamı arkadaşının olduğu masada iddiaya girdiği, müteahhidin takım elbise Beymen olsun dediği, ancak Yıldızlı'nın “Beymen beni kesmez, olacaksa Vakko olsun” dediği ve iddiaya girildiği iddia edilmişti. Gerçekleşen toplantıda sorulan bu soruya Sertif Gökçe ve İl Başkanı Bülent Sarı cevap verdi. BEN OLAYIN TARAFI DEĞİLİM Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe soruya şöyle cevap verdi, “Ben hayatımda hiç geriye dönüp bakmadım. Arkadaş ortamında konuşulmuş olabilir. Ben olayın tarafı değilim, hep ileriye bakarım. Kazandığımız bir seçim var. Burada el ele verip kazandığımız belediyeyle halka nasıl belediyecilik yapılır göstermek. Benim için çok önemli değil. ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU DEĞİL Bülent Sarı ise soruya şöyle cevap verdi, “Milletvekilim de canla başla çalıştı, genel merkez de görevli olan arkadaşımız da canla başla çalıştı. Ben buna şahidim. Benim için çok önemli bir konu değil ama artık bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum. İkisinin de birbirlerine katkıları var.  Bu sorunu kendi aralarında kendilerini çözecektir.”
CHP Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, kendisi üzerinden Derince Belediye Başkanlığını kazanamaz diye iddiaya girildiği sorusuna ilk kez cevap verdi. Gökçe, “Ben olayın tarafı değilim. Benim için çok önemli değil.” dedi.

GÖKÇE ÜZERİNDEN TAKIM ELBİSE İDDİASI
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı'nın yerel seçimler öncesinde CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe seçim kazanmaz diyerek CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç ve bir iş adamı arkadaşının olduğu masada iddiaya girdiği, müteahhidin takım elbise Beymen olsun dediği, ancak Yıldızlı'nın “Beymen beni kesmez, olacaksa Vakko olsun” dediği ve iddiaya girildiği iddia edilmişti. Gerçekleşen toplantıda sorulan bu soruya Sertif Gökçe ve İl Başkanı Bülent Sarı cevap verdi.

BEN OLAYIN TARAFI DEĞİLİM
Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe soruya şöyle cevap verdi, “Ben hayatımda hiç geriye dönüp bakmadım. Arkadaş ortamında konuşulmuş olabilir. Ben olayın tarafı değilim, hep ileriye bakarım. Kazandığımız bir seçim var. Burada el ele verip kazandığımız belediyeyle halka nasıl belediyecilik yapılır göstermek. Benim için çok önemli değil.

ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU DEĞİL
Bülent Sarı ise soruya şöyle cevap verdi, “Milletvekilim de canla başla çalıştı, genel merkez de görevli olan arkadaşımız da canla başla çalıştı. Ben buna şahidim. Benim için çok önemli bir konu değil ama artık bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum. İkisinin de birbirlerine katkıları var.  Bu sorunu kendi aralarında kendilerini çözecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.