LASTİK İŞ havuz

KİMYASAL YIKAMA YAPAN FİRMADAN SIZAN KOKUDAN 2 KİŞİ ZEHİRLENDİ

YAŞAM 23.07.2024 - 13:16, Güncelleme: 23.07.2024 - 13:16
 

KİMYASAL YIKAMA YAPAN FİRMADAN SIZAN KOKUDAN 2 KİŞİ ZEHİRLENDİ

İzmit ilçesinde kimyasal yıkama yapan firmadan ofise sızan koku sebebiyle 2 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

(İHA) -  Olay, İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Latife Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimyasal yıkama yapan firmadan ofise sızan kokudan kaynaklı Sefa K. ve Kenan B. zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, zehirlenen 2 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. AFAD ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.
İzmit ilçesinde kimyasal yıkama yapan firmadan ofise sızan koku sebebiyle 2 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

(İHA) - 
Olay, İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Latife Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimyasal yıkama yapan firmadan ofise sızan kokudan kaynaklı Sefa K. ve Kenan B. zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, zehirlenen 2 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. AFAD ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı.
Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.